PAPER HEART

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο όμιλος εταιρειών PAPER HEART αποτελείται από τις εταιρείες ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΒΕΕ και την ΑΤΟΜΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΒΕΕ.

Η Πλαστικά Ελλάδος, είναι η πιο σύγχρονη και μεγαλύτερη μονάδα επεξεργασίας χάρτου στην Ελλάδα, με παραγωγή όλων των ειδών χάρτου και η Ατομική Φροντίδα παράγει είδη ατομικής υγιεινής πάνες ενηλίκων, εσώρουχα ενηλίκων και υποσέντονα.

Ο όμιλος PAPER HEART διαθέτει υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στη βιομηχανική περιοχή ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΕΛΛΑΔΑ), με κτίρια 27.000 τ.μ., σε ένα οικόπεδο 75.000 τ.μ.

Η δραστηριότητα των εταιρειών του ομίλου είναι η παραγωγή προϊόντων με την επωνυμία μας, αλλά και προϊόντων με ιδιωτική ετικέτα, που διαθέτουμε σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες S/M.

Η συνεχής ανοδική πορεία του ομίλου οφείλεται κυρίως, στο άριστο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας, στις σωστές και συνεχείς επενδύσεις μας και στις άψογες σχέσεις, που επί σειρά ετών έχουμε δημιουργήσει με τους καταναλωτές μας και τους προμηθευτές μας.

Η μόνιμη επιδίωξή μας είναι να ακολουθούμε πάντοτε, χωρίς παρεκκλίσεις, την ίδια επιτυχημένη λογική, που έφερε τις εταιρείες μας στην πρώτη θέση και η οποία βασίζεται στην ειλικρίνεια και την καλή συνεργασία μεταξύ της διοίκησης, του προσωπικού, των πελατών και των προμηθευτών μας.

 

ΙΣΤΟΡΙΑ

Όλα ξεκίνησαν το 1996. Βασικό αντικείμενο τότε, ήταν εισαγωγή πλαστικών σακούλων απορριμμάτων για τα σπίτια και η πώληση τους στα σούπερ Μάρκετ. Από εκεί προέρχεται και το όνομα της πρώτης εταιρείας του ομίλου μας (ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΒΕΕ). Από τον επόμενο χρόνο, το 1997, ξεκίνησε και το εμπόριο χαρτιών υγείας και χαρτοπετσετών.

Το 1999 αγοράζονται οι πρώτες μηχανές χάρτου και ξεκινάμε να φτιάχνουμε φασόν προϊόντα για τις αλυσίδες s/m. Δραστηριοποιούμαστε επίσης σε όλη την αγορά με τις ονομασίες (brands) REGINA, BEST. Το 2004 αγοράζονται οι εγκαταστάσεις, στις οποίες σήμερα βρίσκονται το εργοστάσιο και τα γραφεία της εταιρείας, στη Βιομηχανική Περιοχή Ασπροπύργου, πολύ κοντά στο κέντρο των Αθηνών και το λιμάνι του Πειραιά και της Ελευσίνας. Η εταιρεία σταδιακά επένδυσε σε όλους τους τομείς.

  • Σύγχρονες γραμμές παραγωγής
  • Κτιριακές εγκαταστάσεις
  • Εξειδικευμένο προσωπικό
  • Άριστες σχέσεις με προμηθευτές, πελάτες και τράπεζες

Το 2007 ιδρύεται και η δεύτερη εταιρεία του ομίλου, η Ατομική Φροντίδα ΑΒΕΕ με στόχο την εμπορία και βιομηχανική παραγωγή προϊόντων ακράτειας. Έτσι παρόλη την κρίση που πέρασε και περνάει η πατρίδα μας, ο όμιλος εταιρειών PAPER HEART, χάρη στις σωστές στρατηγικές και επενδύσεις συνεχίζει δυναμικά.

ΟΡΑΜΑ

Στην Paper Heart, γνωρίζουμε ότι για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία μας και στο μέλλον, θα πρέπει να είμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις.
Με απώτερο σκοπό, να διατηρήσουμε τη νούμερο 1 θέση στην παραγωγή χάρτου και να προσφέρουμε στους
πελάτες και τους καταναλωτές μας προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Ένας ακόμα από τους πρωταρχικούς μας στόχους, είναι να διατηρούμε το επίπεδο τεχνολογίας των μηχανών
μας, προκειμένου να επιτυγχάνουμε κορυφαία απόδοση και παράλληλα να παραμένουμε φιλικοί προς το περιβάλλον.

Και φυσικά θέλουμε να παρέχουμε στους συναδέλφους μας ένα φιλικό, ασφαλές και πολλά υποσχόμενο περιβάλλον εργασίας.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στον όμιλο εταιρειών Paper Heart ενεργούμε με απόλυτο σεβασμό και ιδιαίτερη φροντίδα προς το περιβάλλον. Από το σχεδιασμό τους ήδη οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας έχουν βασιστεί στην ελαχιστοποίηση των κινδύνων έκλυσης ρυπαντών στο περιβάλλον ενώ στον περιβάλλοντα χώρο του το εργοστάσιό μας είναι το μοναδικό το οποίο περικλείεται από 500 μεγάλα δέντρα.

Παράλληλα, επενδύουμε στην πράσινη ανάπτυξη φροντίζοντας οι μηχανές μας να είναι περισσότερο παραγωγικές και λιγότερο ενεργοβόρες. Επιπλέον, εκμεταλλευόμαστε το περισσευούμενο χαρτί στο έπακρο δίνοντάς το για ανακύκλωση σε βιομηχανίες παρασκευής χαρτοκιβωτίων. Και φυσικά οι πρακτικές μας δεν σταματούν εδώ. Πάντα ενημερωνόμαστε, πάντα προσπαθούμε να ακολουθούμε τις εξελίξεις σε οποιονδήποτε τομέα προάγει την υπεράσπιση της οικολογικής ισορροπίας και φροντίδας.